ΕΠΣΧ: Διάθεση εσόδων τελικού κυπέλλου

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Χανίων έδειξε για μία ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο. Η Ε.Π.Σ. Χανίων σε συνεργασία με τους φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου, Άρη Βουκολιών και Άρη Σούδας, αλλά και με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων, αφού οι διαιτητές αγωνίστηκαν στον τελικό αφιλοκερδώς, διέθεσε τα έσοδα του αγώνα σε ιδρύματα των Χανίων. 

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Χ. Γεώργιος Βούρβαχης, με τον Α' αντιπρόεδρο της Ένωσης Δημήτριο Λυκάκη και τον προεδρο του Σ.Δ.Π.Χ. Παναγιώτη Γιαννακάκη είχαν συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Χ. με τους εκπροσώπους των σωματείων και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων, για τη διάθεση των εσόδων. 

Ο Βούρβαχης ευχαρίστησε θερμά τις ομάδες και τον Σ.Δ.Π.Χ. για τη συνεργασία, καθώς και τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στον τελικό και βοήθησαν σημαντικά ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, που διατέθηκε στο Κ.Η.Φ.Α.Π. "Η Μεγαλόχαρη", στον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης "Ορίζοντας" και στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. 

Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων ευχαρίστησαν θερμά την Ε.Π.Σ. Χανίων, για την διαχρονική στήριξη του έργου τους, τις ομάδες και τον Σ.Δ.Π. Χανίων για τη συμμετοχή τους σε αυτή την πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου