Γυναίκες ΑΟΧ: Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Με το βάρος να πέφτει στην τακτική ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΟ Χανιά ενόψει ΠΑΟΚ. Το βάρος στις τελευταίες προπονήσεις δόθηκε κυρίως στην τακτική. 

Η Χανιώτικη ομάδα είχε ζητήσει αναβολή για το παιχνίδι λόγω συγκοινωνίας καθώς δεν υπήρχαν εισιτήρια από Χανιά ούτε αεροπορικά ούτε καν καμπίνες στο πλοίο της γραμμής Χανιά - Πειραιάς. Αναβολή δεν κατάφερε να πάρει αν και αρχικά η ΕΠΟ, είχε κάνει δεκτό το αίτημα. 

Αναγκαστικά, λοιπόν, η αποστολή θα ταξιδέψει οδικώς μέχρι το Ηράκλειο για να πάρει από εκεί το πλοίο της γραμμής και να συνεχίσει την πορεία της με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη όπου και θα δώσει το πρωί της Κυριακής αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. 

Μετά και την τελευταία προπόνηση ο Μάνος Βεργανελάκης επέλεξε και την αποστολή της ομάδος στην οποία συμμετέχουν 6 κορίτσια κάτω των 18 ετών ενώ αυτή θα είναι και η πρώτη εκτός έδρας αποστολή για τις Χατζάκη - Χαραλαμπάκη: 

Γιακουμάκη, Πισσαδάκη, Πιτσή, Πισσαδάκη, Καραντωνάκη. Γιαννούτσου, Μασσούρη, Ζντράβκοβιτς, Θωμαδάκη, Σαρρή. Μανωλίτση, Αγγελάκη, Δημητριάδη, Μαραγκουδάκη, Χαραλαμπάκη, Χατζάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου