Δέλλας: "Να μείνει η Επισκοπή στη Football League"

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Τραϊανού Δέλλα, στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά την αναμέτρηση της ομάδας του στο Ρέθυμνο με την Επισκοπή:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που στα τελευταία παιγνίδια έχει καταφέρει να πάρει θετικά αποτελέσματα και μια ομάδα που μας περίμενε για να "χτυπήσει" στην κόντρα. 

Αυτό είχε σαν συνέπεια να έχουμε υπομονή στο παιγνίδι μας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς. Το πλάνο μας δεν άλλαξε στη συνέχεια. Δώσαμε πλουραλισμό στο παιγνίδι μας και πλαγιοκοπήσαμε εκεί όπου υπήρχε χώρους. 

Στο κομμάτι αυτό ήμασταν πολύ καλοί, αν και ψάξαμε να βρούμε κάτι που, ακόμα, χρειάζεται να βελτιωθούμε και είναι η τελική πάσα. Ο αντίπαλος μετά το γκολ δεν άλλαξε συμπεριφορά. Μας περίμενε με το ίδιο σκεπτικό. 

Όταν μπήκε το δεύτερο τέρμα, τέλειωσε και το παιγνίδι. Απ’ αυτό το ματς, θα κρατήσω την σοβαρότητα των παιδιών. Θέλω να ευχηθώ στην Επισκοπή να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει και μακάρι να βρίσκεται και του χρόνου στη Football League. Πρώτος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. 

Στο κύπελλο δεν ξέρουμε καλά-καλά πότε θα παίξουμε. Όταν έρθει αυτό το παιγνίδι θα το δούμε εκείνη τη στιγμή. Η ΑΕΚ έκανε 6 στα 6 σε κρητικό έδαφος και είναι ένα στατιστικό κι αυτό το οποίο δεν γνώριζα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου