Ανάκογλου: "Κρατάμε τους βαθμούς"

Ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση Επισκοπή - ΑΕΚ, ο Δημήτρης Ανάκογλου και Γιώργος Πιθαρούλης:

ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ: «Ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής μας, μας ζήτησε να είμαστε σοβαροί κι ότι θα μας περιμένουν σε τακτικό επίπεδο. 

Σ’ όλο το ματς είχαμε τον έλεγχο. Αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Κρατάμε τους βαθμούς κι έχουμε κι άλλα 6 ματς για να τελειώσουμε τη σειρά των αγώνων. 

Σ' όλα τα παιγνίδια έχουμε τη στήριξη του κόσμου. Νομίζω ότι κατανοείται η προσπάθεια που γίνεται απ΄ όλους. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδια πίστη την προσπάθεια.»


ΠΙΘΑΡΟΥΛΗΣ: «Όλοι ανυπομονούσαμε γι’ αυτό το ματς. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί σ' ένα τέτοιο αγώνα. Αυτή την φορά, θελήσαμε να βγούμε μπροστά αλλά δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα. 

Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια. Εμείς από την πλευρά μας, πιστεύουμε στην παραμονή. Τα αποτελέσματα μας βοήθησαν ακόμη περισσότερο κι όπως είπα θα πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους αγώνες που απομένουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου