Βέλιτς: "Παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα"

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς, μετά τον αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για τον αγώνα αλλά και για τη μέχρι τώρα δουλειά που έχουν κάνει. Καταφέραμε να βελτιώσουμε σε μεγάλο επίπεδο την βαθμολογική μας θέση. 

Είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνουμε και αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε κι άλλες νίκες. Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα, δίχως καμία αμφιβολία. 

Λόγω των απωλειών (Μποτωνάκης, Μανουσάκης, Νικόλτσης, Δουμάνης) αλλά και λόγω των συσσωρευμένων παιγνιδιών που είχαμε, σε συνδυασμό με τον αντίπαλο που έχει καλύτερη ποιότητα από μας - η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο σχεδόν σ’ όλο το διάστημα του παιγνιδιού- σταθήκαμε καλά, αρκετά οργανωμένα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. 

Δεν απειληθήκαμε από φάσεις. Ατυχήσαμε στην αρχή και δεχθήκαμε το γρήγορο γκολ. Αυτό δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την αποστολή μας. Ήμασταν για αρκετό διάστημα μέσα στο ματς αλλά από δικό μας λάθος στα μαρκαρίσματα ήρθε το δεύτερο τέρμα. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά. Από κει και πέρα, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου