Κισσαμικός - Τριγλία Ραφήνας 3-2

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε ο Κισσαμικός, που επικράτησε με 3-2 της Τριγλίας Ραφήνας, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αλλά είχε αγχωτικό φινάλε. 

Η Χανιώτικη ομάδα έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό πήρε προβάδισμα με τον Φραγκουλάκη, για να πετύχει το 2-0 μόλις στο 3' ο Κανελλόπουλος. Στο 16' είχε δοκάρι ο Σουμπασάκης και δύο λεπτά μετά τον... μιμήθηκε για την Τριγλία ο Βατίστας. 

Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 28' με τον Μάντζη, ο οποίος στο 58' με ατομική προσπάθεια ισοφάρισε σε 2-2. Λυτρωτής για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπερνιδάκης, που σκόραρε στο 77' για το τελικό 3-2.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2014-2015
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 22η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Τριγλία Ραφήνας 3-2
Ημερομηνία: Κυριακή 29/03/2015
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό Κισσάμου

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κώτσιας, Τζανής, Βιδάλης, Σμίλτος, Φραγκουλάκης, Λώττας (70' Στεφανίδης), Κανελλόπουλος (62' Πασιαλής), Σουμπασάκης (57' Τσικουδάκης), Μπερνιδάκης.

Τριγλία Ραφήνας (Στάθης Ασλάνογλου): Μάνης, Σολδάτος (72' Ν. Παππάς), Βατίστας, Γκίκας, Τσέπας, Τσιούμας, Μάργαρης (84' Αρβανιτίδης), Συκάς (46' Καραπάνος), Κότσι, Ζέκιο, Μάντζης.

Διαιτητής: Μουρτζάκης Ιωάννης (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Μαυραντωνάκης Αντώνιος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Μαυρουδής Δημήτριος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Παπαδάκης Εμμανουήλ (Λασιθίου)

Κίτρινες κάρτες: Σμίλτος (71')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου