Επισκοπή - Απόλλωνας 3-1 (συνέντευξη τύπου)

Οι δηλώσεις προπονητών και ποδοσφαιριστών στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση της Επισκοπής με τον Απόλλωνα Σμύρνης (3-1)...

Βοσνιάδης: "Δίχως αρχή και τέλος"

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Εμείς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο! Ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας από τότε που ήρθα στην ομάδα.

Κλειδώσαμε τα πλέι όφ αλλά είχαμε πει ότι, υπάρχουν δύο παιγνίδια που, αν τα κερδίζαμε, θα είχαμε διαφορετική συνέχεια. Ήμασταν μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν χωρίς διάθεση.

Όταν βρίσκονται σε τόσο κακή μέρα τόσοι ποδοσφαιριστές, έχουμε να αναλύσουμε πολλά πράγματα στα εσωτερικά μας και φυσικά ο προπονητής είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη. Αγωνιστικά η Επισκοπή δίκαια ήταν πρώτη σ’ όλες τις φάσεις.

Δεν αφήσαμε φάση που να μην βγούμε χαμένοι. Πολλές φορές η ποιότητα και η εμπειρία μας θα πρέπει να μας υποδηλώνουν ότι, τίποτε δεν είναι εύκολο στην Football League. Εμείς δεν ακολουθήσαμε τις αρετές μας αυτές.

 Ήρθε ένα ματς που δεν το περίμενε κανείς και θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για μας. Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν είσαι όπως πρέπει, είναι φυσιολογικό να γνωρίζεις τέτοια ήττα αλλά πρέπει να πω ότι δεν υποτιμήσαμε την Επισκοπή.

Πρέπει να διορθώσουμε την κακή μας εικόνα και σ’ αυτό το σημείο, οφείλω να ευχηθώ στην ομάδα της Επισκοπής καλή συνέχεια.»

Βέλιτς: "Δύο διαφορετικά παραδείγματα σε α' και β' ημίχρονο"

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια ομάδα που βρίσκεται στις κορυφαίες του πρωταθλήματος. Είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος στο α’ ημίχρονο.

Το προσεγγίσαμε πολύ καλά όσον αφορά την στρατηγική. Αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για το πώς θα πρέπει να προσεγγίζουμε τα ματς. Στο β’ ημίχρονο όμως, το μυαλό των ποδοσφαιριστών μου, μόνο στο παιγνίδι δεν ήταν.

Το β’ μέρος αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή! Μπορεί να φταίω και ‘γω για το πώς δεν τους έδωσα το μήνυμα για το πώς θα αντιμετωπίζουν τα ματς για 90 λεπτά! Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Θέλουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μέσα στα Χανιά που ίσως μας δώσει βαθμό - μπόνους στα πλέι άουτ. Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία τα πλέι οφ.»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Βασιλαντωνόπουλος (Απόλλων), Βιτώρος (Επισκοπή)...

Βασιλαντωνόπουλος: «Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, δεν καταφέραμε να δουλέψουμε αυτά που θέλαμε από την αρχή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας.»

Βιτώρος: «Σήμερα ήταν πολύ σημαντική νίκη για μας απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία στην Σούπερ Λιγκ. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια στο α’ ημίχρονο που μας δίνει τη δύναμη να μπούμε στα πλέι άουτ με αισιοδοξία. Ο προπονητής μας είπε ότι, δεν μπήκαμε καλά στο β’ ημίχρονο κι όντως αυτό συνέβη. Στη συνέχεια όμως, νομίζω ότι παλέψαμε και ήρθε δίκαια αυτή η νίκη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου