ΠΑΟ Κρουσώνα - Κισσαμικός 0-2 (video)

Την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη και πέμπτη στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, πανηγύρισε στον Κρουσώνα η ομάδα του Κισσαμικού, επικρατώντας με 2-0 επί του τοπικού ΠΑΟΚ. 

Ο Κισσαμικός αύξησε την διαφορά του από την δεύτερη θέση στους 5 βαθμούς. Το παιχνίδι, που διεξήχθη -στην μεγαλύτερη διάρκειά του- υπό βροχή, δεν είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

Στο 43ο λεπτό ο Μπερνιδάκης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με σουτ πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Κισσαμικού. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (47'), από εκτέλεση κόρνερ του Λώττα, ο Γκαλίτσιος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό 0-2.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2014-2015
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 19η

Αναμέτρηση: ΠΑΟ Κρουσώνα - Κισσαμικός 0-2
Ημερομηνία: Κυριακή 01/03/2015
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Κρουσώνα

ΠΑΟ Κρουσώνα (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Γκαλίτσιος, Ταβλαδωράκης, Φυσαράκης, Μπάτσι (67' Πουλάκης), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου, Κρίτσας (53' Σκουτέλης), Βαρούχας (77' Στρατηγάκης).

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σμίλτος, Τζανής, Δάρλας (70' Βιδάλης), Σελινιωτάκης, Φραγκουλάκης, Λώττας, Τσικουδάκης, Πασιαλής (72' Ντεντάκης), Μπερνιδάκης (77' Στεφανίδης).

Διαιτητής: Σωτηριάδης Χαράλαμπος (Λασιθίου)
Α' Βοηθός: Παπαδοπετράκης Μιχαήλ (Λασιθίου)
Β' Βοηθός: Φινοκαλιώτης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Βαμβακίδης Αρχοντής (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Πασιαλής (40'), Σελινιωτάκης (58'), Χαρίσης (74'), Ντεντάκης (90')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου