Κύπελλο: "Επική" πρόκριση ο ΑΟ Χανιά (videos)

"Τεράστια" ανατροπή και πρόκριση για τον ΑΟ Χανιά στα πέναλτι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σκορ άνοιξε στο 39ο λεπτό ο Σαπαλίδης μετά από γύρισμα του Κρητικού, ενώ στο 43ο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κρητικός. 

Στο δεύτερο μέρος ο Γκονζάλες εκτέλεσε φάουλ στο 53ο ο Κρητικός με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 85ο λεπτό ήταν η σειρά του Καραγιάννη να δώσει με παρόμοιο τρόπο την ασίστ στον Γκότοβο που έκανε το 1-2 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου ματς. 

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και στην διαδικασία των πέναλτι η Χανιώτικη ομάδα δεν αστόχησε σε κανένα σε αντίθεση με τον Μανιά που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τα πέναλτι για λογαριασμό του ΑΟΧ εκτέλεσαν κατά σειρά οι: Κρητικός, Γκότοβος, Γκονζάλες, Κοντέων και Πάγκαλος.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2014-2015
Φάση: 3η (των "16")
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΟ Χανιά 1-2 (3-5 πέναλτι)
Ημερομηνία: Τετάρτη 28/01/2015
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Εθνικό Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

Σκορ 1ου αγώνα: ΑΟ Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
Τηλεοπτική μετάδοση: OTE Sport 4
Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης Αριστομένης (Άρτας)
Α' Βοηθός: Μαγιάννης Χρήστος (Άρτας)
Β' Βοηθός: Σωτηρόπουλος Χρήστος (Αχαΐας)
4ος: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Σωμαράκης Φραγκίσκος (Αθηνών)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (61' Τζημόπουλος), Χαρίσης, Ηλιάδης (80' Μανιάς), Γιάκος (100' Ίλιτς), Σαπαλίδης, Κρητικός.

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου