Αχαρναϊκός - Επισκοπή 4-2

Πρωτάθλημα: Football League
Σεζόν: 2014-2015
Αγωνιστική: 14η
Όμιλος: 1ος (νότιος)

Αναμέτρηση: Νέος Αχαρναϊκός - Επισκοπή 4-2
Σκόρερ: 26' Καλογερόπουλος, 59' Γιέσιτς, 75' Ταμπάκης / 8' Δουμάνης, 86' Δρακάκης

0-1: Στο 8ο λεπτό ο Δουμάνης νίκησε στο σπριντ τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Παγουδή και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

1-1: Στο 26ο λεπτό ο Αχαρναϊκός κέρδισε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Ιορδανίδης. Ο Γέσιτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Καλογερόπουλος με δεύτερη κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

2-1: Στην πρώτη φάση που είχαν οι γηπεδούχοι στο 2ο ημίχρονο, ευτύχησαν να περάσουν μπροστά στο σκορ. Στο 59' κέρδισαν πέναλτι με τον Γέσιτς από τον Μανουσάκη. Ο Σέρβος "βρήκε δίχτυα" κι έδωσε προβάδισμα στον Αχαρναϊκό.

3-1: Στο 75ο λεπτό ο Καλογερόπουλος κινήθηκε από πλάγια, έβγαλε μια σέντρα και ο επερχόμενος Ταμπάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

4-1: Στο 83ο λεπτό και πάλι ο Γέσιτς με προβολή πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του με προβολή μετά την σέντρα του Σκαθαρούδη.

4-2: Η Επισκοπή μείωσε. Ο Νικόλτσης ανέλαβε χρέη δημιουργού βγάζοντας ωραία σέντρα με τον Γιάννη Δρακάκη να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να πετυχαίνει το (τελικό) 4-2.

Ημερομηνία: Σάββατο 24/01/2015
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αχαρνών

Αχαρναϊκός (Βαζάκας): Παγούδης Εμέκα, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ταμπάκης (84’ Αθανασίου), Γέσιτς, Καλογερόπουλος (79’ Σκαθαρούδης), Νιάρος (52’ Τσιάμης), Παπατόλιος, Ιωαννίδης, Ιορδανίδης.

Επισκοπή (Διακάκης): Κελαϊδης, Λιονάκης, Δελήμπασης (77’ Δρακάκης), Δουμάνης (71’ Βιτώρος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Λάμπρου (71’ Βιγιαφάνε), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης.

Διαιτητής: Βρακάς Χρυσοβαλάντης (Εύβοιας)
Α' Βοηθός: Μπαμπάς Ανάργυρος (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Καλφάκης Εμμανουήλ (Χανίων)
4ος: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου