Πλατανιάς - Επισκοπή 4-1 (φιλικό)

Με 4-1 επικράτησε ο Πλατανιάς Χανίων της Επισκοπής Ρεθύμνου, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα, νωρίς το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε. 

Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Τσοντάκης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Αποστολόπουλου και πάσα - ασίστ του Τόρες. 

Το 2-0 σημείωσε τρία λεπτά αργότερα (31') ο Τόρες με άψογο τελείωμα μετά από κλέψιμο του Φιγκέιρα και ιδανική μεταβίβαση στον κενό χώρο. Το ομορφότερο γκολ του αγώνα σημείωσε στο 38' ο Αποστολόπουλος, με εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση, από το ύψος της μεγάλης περιοχής. 

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 55' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόρες, το οποίο κέρδισε ο Γιακουμάκης. Η Επισκοπή μείωσε στο 76' με τον Σπανό. Δοκάρι για την Χανιώτικη ομάδα στο 80' μετά από σέντρα του Τσουράκη και δυνατό σουτ του Γιακουμάκη. 

Με δέκα παίκτες αγωνίστηκε στα τελευταία οκτώ λεπτά ο Πλατανιάς καθώς ο Γουνδουλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε, κυρίως για προληπτικούς λόγους. 

Σημειώνεται, ακόμη, ότι με την Χανιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κοκονάκης, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 και ο Νίκος Χαλκιαδάκης, ο οποίος, ως γνωστόν, προπονείται από την αρχή της περιόδου με την πρώτη ομάδα. 

Στο σημερινό φιλικό δεν αγωνίστηκαν, για διάφορους λόγους, οι Ιτούα, Κουλιμπαλί (επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες), Γκσπούρνινγκ, Ευθυμάκης, Περιστερίδης, Μαχαμάτ, Ναζλίδης, Νέπλιακ, Σέχου. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

Πλατανιάς Χανίων (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά (69' Κοκκαλάς)
Αποστολόπουλος (60' Ντεντάκης)
Αγκιλέρα (46' Κοκονάκης)
Δημήτρης (46' Μπανανά)
Ζαραδούκας (46' Ζουμπουλάκης)
Τέτε (46' Μενδρινός)
Φιγκέιρα (69' Χαλκιαδάκης)
Τσοντάκης (46' Τσουράκης)
Τζίλβαν (46' Γιακουμάκης)
Μπεριάν (69' Μιλούνοβιτς)
Τόρες (60' Γουνδουλάκης)

Επισκοπή Ρεθύμνου (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής (56' Νικηφόρος), Μανουσάκης (56' Τζανάκης), Λάμπρου (71' Φοβάκης), Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (46' Μαραθιανός), Πυθαρούλης (71' Λιονάκης), Δουμάνης (82' Κραβαρίτης), Βιτώρος (38' λ.τ. Τριχάκης), Βιγιαφάνε (56' Πετράκος), Νικόλτσης (64' Σπανός), Ράντοβιτς (64′ Δρακάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου