Εργοτέλης - Επισκοπή 2-0 (φιλικό)

Στο δεύτερο φιλικό αγώνα της ημέρας ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 την Επισκοπή στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Ο δυνατός άνεμος και η βροχή κατά διαστήματα, δυσκόλευαν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. 

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ του Γιουσούφ στο 50' και του Στογιάνοβιτς στο 86', ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Νόσκοβιτς (60') και τον Χαντί (75'). Ο Παύλος Δερμιτζάκης χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20, όπως τους Σηφάκη, Γεωργαντόπουλο και Βογιατζή.

Στο 15’ και στο 16’ οι Δουμάνης, Νικόλτσης επιχείρησαν αντίστοιχα σουτ από μακριά τα οποία πέρασαν λίγο άουτ. Στο 21’ η σέντρα σουτ του Πετράκου αναχαιτίστηκε από τον Τσέρνι.

5' Σουτ του Μπρούνο, μπλόκαρε τη μπάλα ο Γουναρίδης.

8' Μακρινό σουτ του Μπογκντάνοφ, μπλόκαρε δύσκολα ο Γουναρίδης.

15' Πλασέ του Γιουσούφ από το ύψος του πέναλτι, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

24' Σέντρα του Χαντί για τον Γιουσούφ, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση και η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

32' Δοκάρι για την Επισκοπή. Ωραία επιθετική ενέργεια από δεξιά με τον Τζανάκη, ο οποίος έκοψε στον Βελονάκη που πλάσαρε "σημαδεύοντας" το δεξί κάθετο δοκάρι.

40' Ο Μπρούνο από αριστερά έκανε την πάσα για τον Μπογκντάνοφ, αλλά το πλασέ στην κίνηση του δεύτερου κατέληξε άουτ.

43' Δυνατό σουτ του Μπογκντάνοφ, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

47' Πλασέ του Μπρούνο, απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

48' Έξυπνη εκτέλεση κόρνερ του Μπογκντάνοφ, ο Λυκογιάνης έκανε το δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

50' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μπρούνο έκλεψε την μπάλα και έδωσε κάθετα για τον Γιουσούφ, ο οποίος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

57' Κεφαλιά του Νόσκοβιτς έπειτα από σέντρα του Τζανακάκη, μπλόκαρε την μπάλα ο Κελαϊδής.

58' Πολύ δυνατό σουτ του Γκέντσογλου έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

60' Δοκάρι για τους γηπεδούχους. Ο Νόσκοβιτς με δυνατό σουτ προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

75' Δεύτερο δοκάρι για τον Εργοτέλη. Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ο Χαντί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί της Επισκοπής.

82' Σουτ του Μπογκντάνοφ, η μπάλα κατέληξε άουτ.

86' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Γιουσούφ έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια έστρωσε στον Στογιάνοβιτς, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Δερμιτζάκης): Τσέρνι (55' Δερμιτζάκης), Τζανακάκης, Σηφάκης (76' Βογιατζής), Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ, Γκέντσογλου, Χαντί (76' Γεωργαντόπουλος), Γιουσούφ, Μπρούνο, Νόσκοβιτς (76' Στογιάνοβιτς).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Γουναρίδης (30' Κελαϊδής, 60' Νικηφόρος), Τζανάκης (50' Μανουσάκης), Λάμπρου (46' Λιονάκης), Μαραθιανός (80' Νεμπιάι), Μποτωνάκης (46' Βουρβαχάκης), Πιθαρούλης (65' Φοβάκης), Βιγιαφάνε (60' Σπανός), Πετράκος, Δουμάνης (45' Τριχάκης), Βελονάκης (50' Δρακάκης), Νικόλτσης (46' Ράντοβιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου