Σούλης: "Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ" (video)

Διαβάστε (και δείτε στο σχετικό βίντεο) τις δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Χανιά, Σούλη Παπαδόπουλου, για την αυριανή αναμέτρηση στα Περιβόλια με την ΑΕΚ:

«Όλα τα ματς έχουν δυσκολίες, είτε είναι εντός είτε είναι εκτός. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, όμως εμείς παίζουμε στο γήπεδό μας. Σεβόμαστε την ΑΕΚ και θα κοιτάξουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε, όπως σε όλα τα ματς είναι τη δική μας ομάδα. Έχουμε το δικό μας στυλ. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και εκτός της φανέλας και της ιστορίας της, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλό προπονητή.

Είναι από τα φαβορί για την άνοδο. Εμείς έχουμε δείξει και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Ο ΑΟ Χανιά θα έχει να κερδίσει ότι και στα υπόλοιπα ματς.

Δεν υπάρχει λίγη ήττα ή μικρή ήττα για μένα. Δεν θα πω παίξαμε καλά και χάσαμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να βρεθούμε εμείς πρώτοι. Δεν υπάρχει γλυκιά ήττα για μένα, αυτό δεν το έχω διανοηθεί ποτέ.

Θέλουμε παντού τη νίκη, αλλά όποιος δεν σέβεται την ΑΕΚ δεν σέβεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα το ματς αυτό είναι πρόκληση. Η ΑΕΚ έπαιζε στο champions league, περνά δύσκολες στιγμές και σύντομα θα επανέλθει, εκεί που της αρμόζει.

Όλοι θέλουν να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια. Ίδιο όμως είναι το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο και αυτό με τον Πανηλειακό. Εξάλλου αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου θα περάσουμε στους "16" του θεσμού.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου