Superleague: Τα ματς της Κυριακής

Με τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1 ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Κυριακής στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Super League, η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση των φιλάθλων κατά του Ρατσισμού, στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας κατά του Ρατσισμού και σε συνεργασία με την FARE (Football Against Racism in Europe), η οποία τελεί υπό την αιγίδα της UEFA και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στους αγώνες που ξεκίνησαν ταυτόχρονα στις 18:15, η Βέροια, δικαιώνοντας το προσωνύμιό της "Βασίλισσα του Βορρά", επικράτησε του Λεβαδειακού με σκορ 2-1, ενώ στο... "ντέρμπι Αιγαίου-Ιονίου" η Καλλονή νίκησε με 1-0 τον Α.Ο.Κ.

Ο Πλατανιάς κέρδισε με το ίδιο σκορ (1-0) την Ξάνθη στα Περιβόλια. Νωρίτερα, ο ΟΦΗ κέρδισε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-2.

Η αγωνιστική δράση στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ολοκληρώνεται την Δευτέρα 20/10 με τον αγώνα Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (19:30 - NS1). Θυμηθείτε τι έγινε στα ματς του Σαββάτου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου