ΝΟΧ: Αποστολή στην Κύπρο

Για την Κύπρο αναχώρησε την Παρασκευή (24/10) η ομάδα Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων προκειμένου να συμμετάσχει για μία ακόμα χρονιά στη διεθνή Ρεγγάτα που θα διεξαχθεί στην Λεμεσό.

Η αποστολή του Ομίλου είναι 12μελής και αποτελείται από 11 αθλητές και αθλήτριες και τον προπονητή Μανόλη Αγγελάκη. Αναλυτικά, ο Ν.Ο.Χ. θα συμμετέχει με τους:

Αναγνωστόπουλο, Αντωνίου, Κουτσοποδιώτη, Μελεμενή, Ποντικάκη Κ., Ποντικάκη Π., Τζανακόπουλο και τις Βεργανελάκη, Καρακατσάνη, Παπασταματάκη και Σαράντου.

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΕΛΟΣ "KAYAK GREECE"

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αφού έπνεαν ισχυρότατοι άνεμοι πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 19 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα με διοργανωτή τον τοπικό Ναυτικό Ομιλο, το τέταρτο και τελευταίο σκέλος της διοργάνωσης "Kayak Greece".

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων συμμετείχε με 10 αθλητές κατακτώντας τέσσερα μετάλλια, δύο ασημένια και δύο χάλκινα. Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Μανόλη Αγγελάκη:

«Στον τελευταίο μας σταθμό για το "Kayak Greece 2014", συναντήσαμε τις πιο αντίξοες συνθήκες για το άθλημά μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας έπνεαν ισχυροί άνεμοι, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά την προσπάθεια των αθλητών που συμμετείχαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν αγώνες από τις κατηγορίες Παμπαίδων / Παγκορασίδων και κάτω.

Παρόλα αυτά, οι αθλητές μας που κατάφεραν να αγωνιστούν, πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό, κατακτώντας συνολικά τέσσερα 4 μετάλλια.»

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ασημένιο μετάλλιο
Αναστάσιος Μελεμενής / Γιάννης Τζανακοπουλος Κ2 Παίδων 200μ.
Αναστάσιος Μελεμενής Κ1 Παίδων 200μ.

Χάλκινο μετάλλιο
Ελένη Αλειφέρη Κ1 Γυναικών 200μ.
Ευσταθία Βεργανελάκη / Κωνσταντίνα Σαράντου Κ2 Γυναικών 200μ.

4η θέση
Κυριάκος Ποντικάκης / Γιάννης Τζανακόπουλος Κ2 Εφήβων 200μ.
Αναστάσιος Μελεμενής Κ1 Εφήβων 200μ.

5η-7η θέση
Κυριάκος Ποντικάκης Κ1 Εφήβων 200μ.
Γιώργος Τσουπάκης Κ1 Παίδων 200μ.
Σπύρος Θωμαδάκης Κ1 Παίδων 200μ.
Γιώργος Τσουπάκης / Σπύρος Θωμαδάκης Κ1 Παίδων 200μ.

Σημειώνεται ότι οι προπονήσεις του Τμήματος εκμάθησης είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (15:30-17:30) και Σάββατο (10:00-11:30). Δυνατότητα εγγραφής στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ έχουν αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 8 ετών και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου