Λεκίδης: Αισθανόμαστε όμορφα, δουλεύουμε καλά

Εδώ και οκτώ εβδομάδες, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής, Απόστολος Λεκίδης, προπονεί καθημερινά τους Αντώνη Κελαϊδή, Γιάννη Νικηφόρο και τον τελευταίο μήνα, τον Στέφανο Γουναρίδη που ενσωματώθηκε στην Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Ο 46χρονος προπονητής μίλησε στο aoepiskopis.gr για την μέχρι τώρα πορεία τους:

«Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αυτή τη δουλειά για να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Το σημαντικό είναι ότι και οι τρεις, δείχνουν όρεξη καθημερινά παρά τις απαιτητικές ασκήσεις. Αισθανόμαστε όμορφα, δουλεύουμε καλά και μ’ αυτή τη φιλοσοφία θα συνεχίσουμε.»

Ερωτηθείς ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται τώρα το πρωτάθλημα "πάει πίσω" για δύο εβδομάδες απάντησε:

«Η απόφασή αυτή έχει τα καλά και τα άσχημά της για κάθε ομάδα. Για μας, είναι μεν καλό ότι κερδίζουμε χρόνο προκειμένου να παίξουμε περισσότερα ματς στο γήπεδό μας τώρα που γίνεται ανακατασκευή στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης θα προλάβουν παιδιά τα οποία έχουν πρόβλημα με τραυματισμούς να ετοιμαστούν για να είναι καλά στους επίσημους αγώνες.

Από την άλλη όμως, έχουμε κάνει σαν ομάδα τον προγραμματισμό μας και είχαμε υπολογίσει την ημερομηνία έναρξης. Όταν βγαίνεις έξω από το προγραμματισμό σου είναι λογικό να μπαίνεις σε διαδικασία αναπροσαρμογής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου