Πιθαρούλης: "Έχουμε δουλέψει πολύ"

Ο Γιώργος Πιθαρούλης, μπορεί να είναι 24 χρονών όμως έχει προλάβει να αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες αλλά και στο εξωτερικό (Ολλανδία). Οι δικές του, νέες, εμπειρίες με την Επισκοπή αποτελούν μια ξεχωριστή σελίδα στην καριέρα του και ο ίδιος έχει την ευκαιρία μέσα από το aoepiskopis.gr να τις εκφράσεις όπως τις ζει εδώ και ενάμισι μήνα που μοιράζεται τα κυανόλευκα αποδυτήρια με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του...

«Αυτό που θέλω να πω πρώτα απ’ όλα είναι ότι, έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με το προπονητικό τιμ. Μας βοήθησε πολύ το γεγονός ότι δουλέψαμε για αρκετό διάστημα στην Παιανία. Εκεί συγκεντρωθήκαμε και φυσικά γνωριστήκαμε ακόμη καλύτερα μεταξύ μας.»

Ερωτηθείς για το τι συνέβη και η Ρεθυμνιώτικη ομάδα δεν κατόρθωσε να προκριθεί στο κύπελλο, τόνισε: «Θεωρώ ότι δεν ήμασταν τυχεροί σε καίριες φάσεις. Στο πρωτάθλημα -μια και έχουμε το διάστημα να δουλέψουμε όπως θέλουμε- θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε όσο γίνεται περισσότερο.»

Με τον Ηρακλή Ψαχνών, αγωνίστηκε ως τελευταίος αμυντικός έχοντας δύο φύσει και θέσει στόπερ, έναν αριστερά κι έναν δεξιά του:

«Ναι, εκεί με χρειάστηκε η ομάδα εκεί έπαιξα. Παίξαμε με τρεις πίσω με μένα στη μέση. Όπου θέλει ο προπονητής μου, εκεί θα παίζω. Θέλω να πω όμως, ότι από τα πρώτα φιλικά παιγνίδια, δείξαμε ότι είμαστε ομάδα που θέλουμε να κυκλοφορούμε την μπάλα, να αναλαμβάνουμε να κάνουμε εμείς το παιχνίδι.»

Για το τέλος, ο νεαρός μεσοεπιθετικός μίλησε για τις βλέψεις που έχει με την ομάδα του αλλά και την ευκαιρία που έχει ο ίδιος να αντιμετωπίσει ιστορικούς συλλόγους όπως η ΑΕΚ, ο Απόλλωνας, η Παναχαϊκή κ.α.

«Οι βλέψεις μου συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας. Έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στο γήπεδο και θεωρώ ότι η χρονιά θα πάει καλά. Τώρα όσον αφορά κάποιους ιστορικούς συλλόγους, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα παιδιά, θα δείξουμε τον σεβασμό που χρειάζεται.

Γι’ αυτά τα ματς άλλωστε ανυπομονούμε να παίξουμε όλοι οι παίκτες. Θα είναι δύσκολα αλλά αυτά περιμένει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Πρέπει όμως να πούμε και το άλλο. Δεν έχουμε δικαίωμα, να μη δείξουμε τη δέουσα προσοχή στους υπολοίπους γιατί θα υποστούμε τις συνέπειες...»

Γνωρίστε τον Γιώργο Πιθαρούλη

Όνομα: Γιώργος
Επώνυμο: Πιθαρούλης
Ημερομηνία Γεννήσεως: 04/06/1990
Υπηκοότητα: Ελληνική
Ύψος: 1.85
Βάρος: 81 κιλά
Όνομα πατέρα: Φώτης
Όνομα μητέρας: Άννε
Θέση που αγωνίζεται: Αμυντικός μέσος
Νούμερο φανέλας: 16
Διεύθυνση Facebook: -
Ποδοσφαιρικό είδωλο: Σέρχιο Ράμος
Ο άνδρας που θαυμάζει: Σέρχιο Ράμος
Η γυναίκα που θαυμάζει: Η κοπέλα μου (Μαίρη)
Μεγάλο όνειρό: Να παίξω στην Super League
Μια φράση που τον εμπνέει: -
Η αγαπημένη μουσική: Παλιά καλή ξένη ροκ
Η αγαπημένη ταινία: Ο μονομάχος
Η αγαπημένη εκπομπή στην TV: -
Αγαπημένο βιβλίο: Το βιβλίο: "Είμαι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς"
Αγαπημένο αυτοκίνητο: Ferrari
Ο αγαπημένος τόπος: Άγιος Νικόλαος
Αγαπημένο ζώο: Σκύλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου