Κύπελλο: Αποκλείσθηκε η Επισκοπή

Δεν αρκούσε τελικά το 1-1 του πρώτου αγώνα στα Ψαχνά για να προχωρήσει η Επισκοπή στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Στον επαναληπτικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-0 και προκρίθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Ποσίνκοβιτς (μετά από εκτέλεση φάουλ του Πατσατζόγλου) και στο 44' ο Πατσατζόγλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που κέρδισε ο Νάκας από τον Μανουσάκη) διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρεθυμνιώτικη ομάδα διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία καθώς θεωρεί πως δεν δόθηκε πέναλτι στην προσπάθεια του Ράντοβιτς στις αρχές του 2ου ημιχρόνου (56')...

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Φάση: 1η
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Επισκοπή - Ηρακλής Ψαχνών 0-2
Σκόρερ: Ποσίνκοβιτς (28'), Πατσατζόγλου (πέναλτι 44')

Ημερομηνία: Σάββατο 13/09/2014
Ώρα έναρξης: 16:30
Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"
Πρώτο ματς: Ηρακλής Ψαχνών - Επισκοπή 1-1

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντακης): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης (20' Βιτώρος), Μποτωνάκης, Σπανός, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου (68' Πετράκος), Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς, Μανουσάκης, (45' Δρακάκης)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΏΝ (Κούτσης): Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Νάκας (80' Διλαβέρης), Φλίγκος, Παληγεώργος, Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς (90' Πολίτης), Πατσατζόγλου (62' Γκεμίσης), Ραπτάκης

Διαιτητής: ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Αθηνών)
Α' Βοηθός: ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αθηνών)
Β' Βοηθός: ΝΤΑΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Αθηνών)
4ος: ΝΤΟΚΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Χανίων)
Παρατηρητής: ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ (Αχαΐας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου