Ανυφαντάκης: "Καταδικαστικό το 2ο γκολ"

Στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του αλλά και στο γεγονός ότι το δεύτερο γκολ του Ηρακλή Ψαχνών ήταν καταδικαστικό:

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε παρ’ ότι το θέλαμε πολύ . Ήταν ένα παιγνίδι πολύ ιδιαίτερο λόγω του ότι ο Ηρακλής είχε εμπειρία, καλό προπονητή κ.α. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας όμως, ήταν καταδικαστικό το 0-2 στο τέλος του ημιχρόνου. Αν βάλουμε όμως την ενέργεια και την ποιότητα που έβγαλαν οι παίκτες μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Τα παιδιά έδωσαν αυτό που είχαν. Είναι μάθημα για μας. Η αυτοσυγκέντρωση σε κύρια σημεία παίζει το δικό της ρόλο και μ’ αυτόν τον αντίπαλο έχει μεγάλη σημασία όταν δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος. Ξαναλέω το 0-2 ήταν καταδικαστικό. Για μένα ωστόσο, έχει τελειώσει το ματς αυτό και το ίδιο και για τους παίκτες μου.»

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις είπε: «Και οι δύο προπονητές που είναι εδώ (σ.σ. Κούτσης) αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν σχολιάζουμε την διαιτησία. Το μοναδικό παράπονο ήταν για τον χρόνο που παίζουμε. Αυτό ήταν που έλεγα και ξανάλεγα στον διαιτητή. Οι διαιτητές είναι σεβαστοί και αποτελούν μέρος του παιγνιδιού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου