Διακάκης: «Βγάλαμε πολύ καλή εικόνα»

Ο βοηθός προπονητή του Ανυφαντάκη, Τάκης Διακάκης, είχε την ευκαιρία να διατυπώσει μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Επισκοπής (aoepiskopis.gr) τις δικές του απόψεις για το φιλικό ματς που έδωσε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα μέσα στη Νίκαια.

Το 1-2 επί του Ιωνικού και ιδίως η καλή εικόνα του α’ ημίχρονου σ’ όλες τις γραμμές, ήταν τα κύρια στοιχεία που κράτησε. Πιο αναλυτικά:

«Μπορώ να πω ότι μείναμε ευχαριστημένοι από την ομάδα μας. Τα παιδιά, παρά την κούραση από την προετοιμασία, έβγαλαν μια πολύ καλή εικόνα προς τα έξω.

Στο α’ ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία, ενώ επιθετικά, δείξαμε ιδιαίτερα κινητικοί δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις και πετυχαίνοντας δύο τέρματα.

Στο β’ παρ’ ότι δεχθήκαμε το γρήγορο τέρμα από τον Κυριακίδη, είχαμε τον χαρακτήρα της ομάδας που δεν τα χάνει και κρατήσαμε τη νίκη δίχως να απειληθούμε εκτός του δοκαριού που είχε ο Ιωνικός στις καθυστερήσεις.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ωραίο παιγνίδι που πλησίαζε την εικόνα ενός επίσημου ματς. Το ότι διεξήχθη βράδυ (20:00), βοήθησε ούτως ώστε να προσέλθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο ενώ και οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους, έδωσαν τις δικές τους μονομαχίες στο χώρο του κέντρου σε μια έδρα όπως αυτή του Ιωνικού που ξέρουμε πόσο ποδοσφαιρική είναι.

Ο Ιωνικός διαθέτει παίκτες ανώτερης κατηγορίας απ’ αυτή που αγωνίζεται και θεωρώ ότι είναι φαβορί για τον τίτλο στο πρωτάθλημά του. Όλα αυτά κάνουν πιο σημαντική την εικόνα που βγάλαμε προς τα έξω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου