Στο Πανευρωπαϊκό Γκεοργκίεβα, Μαζοκοπάκη

Με στόχο τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις αναχώρησαν την Δευτέρα (28/07) για το Ελσίνκι της Φινλανδίας μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή προκειμένου να λάβουν μέρος στο 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Ραφαέλα Μαζοκοπάκη.

Οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων από τη δική τους πλευρά θα επιδιώξουν να συμβάλλουν ώστε να φέρουν τις μεγαλύτερες δυνατές επιτυχίες στη χώρα μας στα αγωνίσματα όπου θα πάρουν μέρος.

Η Γκεοργκίεβα θα είναι μέλος του Ντουέτου με την Αθανασία Τσόλα και ακόμα θα συμμετάσχει στη χορογραφία του Ομαδικού, του Κόμπο, καθώς και στο αγώνισμα των Φιγούρων. Η δε Μαζοκοπάκη θα αγωνιστεί στο Ομαδικό, στο Κόμπο και στις Φιγούρες. Συνολικά την ελληνική αποστολή συνθέτουν 12 αθλήτριες που πρόκειται για τις:

Αθανασία Τσόλα, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Ελένη Στραβάκου, Αναστασία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Αντωνία-Ραφαέλα Μαζοκοπάκη, Κατερίνα Φουκαλά, Παρασκευή Κωφίδη, Μυρτώ Καματερού, Αναστασία Μπρεζεράκου.

Την αποστολή συνοδεύουν η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Θηβαίου, η συνεργάτιδά της Αργυρώ Σαβράμη, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη, η διεθνής Κριτής-τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης, αναπληρωτής έφορος του αθλήματος (αρχηγός αποστολής).

Το 14ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων ξεκινά την Τετάρτη 30 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου