Πόλο: Με Σαρτζετάκη στην Ερμούπολη η Εθνική

Δεκαεπτά (17) πολίστες θα έχει στην διάθεση του στην Ερμούπολη, για το 11ο τουρνουά «Βικέλας Καπ» (25-27 Ιουλίου ο Γιάννης Φράγκος, συνεργάτης ομοσπονδιακός τεχνικός του Σάκη Κεχαγιά στην Εθνική μας ομάδα Νέων ανδρών. Στην Σύρο αύριο (24/7) μεταβαίνουν οι:

Μανώλης Ζερδεβάς, Κυριάκος Σαρρής, Δημήτρης Καζάκος, Βαγγέλης Ποταμιάνος, Νίκος Αλβέρτης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Ιορδάνης Μασμανίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Μανώλης Πρέκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Παντελής Καλογεράκος, Μάριος Χατζηγούλας, Μιχάλης Σαρτζετάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Λεωνίδας Μαυρωτάς, Γιώργος Φωκάς, Γιάννης Πανταζόπουλος.

Στο τουρνουά που γίνεται στην πρωτεύουσα της Σύρου από το 2004, μετέχουν επίσης οι Εθνικές ομάδες της Ιταλίας, της Σερβίας και της Ισπανίας. Διαιτητές είναι οι Ακίφ Ουζ (Τουρκία), Πέτερ Μπαλζάν (Μάλτα) Γιόζεφ Ζούκα (Σλοβακία)λ Έρβιν Σάπερς (Ολλανδία), με παρατηρητή από πλευράς LEN τον Μάνφρεντ Βάτερ (Γερμανία). Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 25/07
19:30 Ισπανία - Σερβία
21:00 Ελλάδα - Ιταλία

Σάββατο 26/07
19:30 Ιταλία – Σερβία
21:00 Ισπανία - Ελλάδα

Κυριακή 27/07
09:00 Ιταλία – Ισπανία
10:30 Ελλάδα - Σερβία

Οι Εθνικές ομάδες που μετέχουν στο τουρνουά, προετοιμάζονται εν όψει του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (Τιφλίδα, 24-31 Αυγούστου). H Ιταλία μετέχει στον Α' Όμιλο με την Εθνική μας, η Ισπανία στον Β' και η Σερβία στον Δ' Όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου