Πυρετώδεις προετοιμασίες για το Παγκόσμιο

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων Τεχνικής Κολύμβησης που θα γίνει φέτος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά από 27 έως 30 Ιουνίου.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα περιλαμβάνει τρεις ημέρες αγώνων στην πισίνα του Κολυμβητηρίου Χανίων (27-29 Ιουνίου) και μία μέρα αγώνες στην θάλασσα που θα γίνουν στο Ενετικό Λιμάνι τη Δευτέρα 30 Ιουνίου (πρωί και απόγευμα).

Οι αθλητές αναμένονται στα Χανιά την Τετάρτη 25 Ιουνίου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού προπονητή Αλέξανδρου Ξιάρχου:

«Οι συμμετοχές των ξένων αποστολών ολοκληρώνονται στα τέλη Απριλίου. Μέχρι σήμερα -μέσα Απριλίου- έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, εκτός της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, 18 χώρες.

Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων που θα γίνει στα Χανιά μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι θα λάβουν μέρος αθλητές από: Ταϊβάν, Ιαπωνία, Κορέα, Βιετνάμ, Κολομβία, Αίγυπτο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία, Πολωνία, Ουκρανία, Τουρκία, Σλοβακία, Τσεχία, Ουγγαρία και Λιθουανία.

Εντός των επομένων ημερών αναμένονται οι δηλώσεις και άλλων χωρών, οι οποίες συνολικά εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 20 ενώ ο αριθμός αθλητών θα ξεπεράσει τους 200, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου