ΝΟΧ: Η αποστολή για το πρωτάθλημα της Α2

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος πόλο της Α2, με το Ναυτικό Όμιλο Χανίων να ρίχνεται -αρχής γενομένης από την Παρασκευή (25/04)- στην μάχη με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα θα βασιστεί στον ενθουσιασμό ως επί το πλείστον των νεαρών παικτών αλλά και στην εμπειρία των Βιζυράκη, Μπαριωτάκη και Λεβεντάκη.

Συνολικά θα δώσει τέσσερις αγώνες στο Κολυμβητήριο Αλίμου με πρώτο αντίπαλο το Νηρέα Γέρακα, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια, κατά σειρά, ο ΟΦΗ, η Ηλιούπολη και ο Ν.Ο. Καλαμακίου.

Το πρωτάθλημα της Α2 θα γίνει σε δύο φάσεις, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει δύο γύρους. Όσον αφορά τον 2ο είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 9-11 Μαΐου, με το Ναυτικό Όμιλο ν’ αντιμετωπίζει ξανά δηλαδή τις ίδιες ομάδες.

Στην περίπτωση που η χανιώτικη ομάδα αναδειχθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του Ομίλου (Β’ Αττικής) τότε θα διεκδικήσει την άνοδο για την Α1, με τους αγώνες να γίνονται πάλι σε δύο γύρους, με τον 1ο να είναι προγραμματισμένος για τις 27-29 Ιουνίου και τον 2ο για τις 18-20 Ιουλίου.

Αν ο Ν.Ο.Χ. τερματίσει από τη θέση 3 έως 5, τότε, στις ίδιες ημερομηνίες, θα κληθεί να αγωνιστεί στον Όμιλο Καθόδου. Να σημειωθεί πως την άνοδο για την Α1 θα πάρουν οι 2 από τις 6 ομάδες ενώ στη Β’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι 4 εκ των συνολικά 9.

Στην αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. και στη διάθεση του Ηλία Μαχαίρα βρίσκονται οι: Λεβεντάκης, Βιζυράκης, Μπαριωτάκης, Παρασκουλάκης, Σαρτζετάκης, Κοκονάς, Μυγιάκης, Παπασηφάκης, Μαραγκουδάκης, Σκουμπάκης, Παπαδόπουλος, Πισσαδάκης, Μαρκάκης, Χατζηιωάννου, Ακρωτηριανάκης και Κεραμειανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου