Απάντηση Ιωνικού σε Κισσαμικό

Ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή του ΑΟ Ιωνικός διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες του Κισσαμικού για επεισόδια σε βάρος μελών της αποστολής του στο χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος και απορρίπτει σε κάθε περίπτωση τους ισχυρισμούς της ανακοίνωσης περί οργανωμένου σχεδίου εκφοβισμού της φιλοξενούμενης ομάδας.

Παρόμοιες πρακτικές είναι ξένες προς τον σύλλογο καθώς αντίκεινται στη φιλοσοφία και την ιστορία του. Η ίδια η Διοικούσα Επιτροπή έχει στο πρόσφατο παρελθόν αποδείξει έμπρακτα ότι βρίσκεται πολέμια απέναντι σε κάθε πράξη, δήλωση, η ενέργεια που πυροδοτεί εντάσεις και διαταράσσει το κλίμα ευγενούς άμιλλας μεταξύ των ομάδων.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός της αναφοράς σε άτομα που φέροντο ως άτομα ασφαλείας καθώς ο Ιωνικός δεν απασχολεί προσωπικό ασφαλείας και αυτό εύκολα μπορούν να πιστοποιήσουν οι ομάδες που φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο της Νεάπολης και οι οποίες είχαν μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να εκφράσουν για την υποδοχή της οποίας έτυχαν από τον Ιωνικό.

Αν υποτεθεί ότι συνέβη κάποιο μεμονωμένο γεγονός που διέλαθε της προσοχής της Διοίκησης, αυτό δεν μπορεί κατ’ ουδένα τρόπο να αμαυρώσει τον ιστορικό Ιωνικό οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε και σχετίζεται με πρόσωπα που πιθανώς επέδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο Ιωνικός παίζει τα παιχνίδια ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό θα συνεχίσει να πράττει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου