Κ17: Καλλονή - Πλατανιάς 2-1

Με 2-1 επικράτησε η ομάδα Κ17 της Καλλονής του Πλατανιά, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στην πρεμιέρα του του δευτέρου γύρου του σχετικού πρωταθλήματος υποδομής της super league. Το σκορ άνοιξε νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό.

Με ενέργεια από δεξιά του Μερτζάνη και τελείωμα με πλασέ του Κυριακού έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60ο λεπτό, μετά από στημένη φάση ο Παπάζογλου με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Πριν το γκολ είχε προηγηθεί δοκάρι με Δράκο ενώ στο 65’ ακολούθησε δοκάρι από τον Κλάους. Στο 75ο λεπτό η Χανιώτικη ομάδα μείωσε με τον Πλατινάκη στο τελικό 2-1.

Δηλώσεις του προπονητή της U17 Καλλονής, Φώτη Κοκκινέλλη: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και εκ βαθέων ευχαριστίες στους συνεργάτες μου.

Παρόλα τα προβλήματα τα οποία είχαν να κάνουν με την απουσία των Ξύδα και Βαγγελάκη και τον κακό αγωνιστικό χώρο ανταπο- κριθήκαμε πλήρως στις ανάγκες του παιχνιδιού πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη.

Δεχθήκαμε ένα γκολ που μας δυσκόλεψε αλλά και σε αυτόν τον αγώνα αποδείχθηκε η ατομική αλλά και η συλλογική βελτίωση της ομάδας μας. Ευελπιστώ να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Καλλονή: Παπάζογλου Φ., Θωμαΐδης, Μπουλμπούλης, Καραγεώργης, Παπάζογλου Θ, Δράκος, Μερτζάνης (85’ Κεραμίδας), Τηνιακός, Κυριακού (90’ Λεβεντέλλης), Πιπεράς (90’ Χαμσαλάρι), Κλάους (65’ Βελετάκης)

Πλατανιάς: Ευθυμάκης, Σκευοφίλαξ (Βαρουξάκης), Σέχου, Κρασουδάκης, Στεφανίδης, Κοκκινάκης (Στεφανίδης), Σκουρτάι (Πλατινάκης), Νικηφόρος, Φωτεινός (Καζάκος), Παπαδάκης, Κοντορινάκης

Σκόρερ: 5' Κυριακού, 54' Παπάζογλου Θ., 75' Πλατινάκης

Πηγή: aelk.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου