Κρήσσες: Αποβολή από το πρωτάθλημα

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις για το Ρεθυμνιώτικο (γυναικείο) ποδοσφαιρικό σωματείο των Κρησσών:

* Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση.

Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 13.10.2013 μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0).

Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

* Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση.

Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Ρέθυμνο στις 20.10.2013 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0).

Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015. Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου Σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

* Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πειθαρχική παράβαση.

Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στη Δράμα στις 03.11.2013 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ και ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υπέρ της πρώτης με τέρματα τριών έναντι μηδενός (3-0).

Αφαιρεί από το υπαίτιο σωματείο ΚΡΗΣΣΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της περιόδου 2014-2015.

Επιβάλλει σε βάρος του ιδίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ. Διατάσσει την αποχώρηση του αυτού υπαίτιου σωματείου από το Γυναικείο Πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας, για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ταυτόχρονα τον υποβιβασμό του από την Α' στη Β' Κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά