Clubs Cup 2013: Με Χανιώτικη συμμετοχή

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για το «Clubs Cup 2013», δηλαδή το «Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ 2013» που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη («Χωριό της Καρδίας») και στην ουσία θα είναι η δεύτερη εφαρμογή αυτής της μορφής διοργάνωσης του αθλήματος που πλέον καθιερώνεται στο ετήσιο καλεντάρι των διοργανώσεων Μπιτς Βόλεϊ. Χθες ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Στη διοργάνωση 2013 θα μετάσχουν ομάδες από διάφορες περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα:

Άνδρες:
ΑΣ Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης
ΑΕΝ Πανοράματος Θεσσαλονίκης
ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων
ΑΣ Beach Volley Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης

Γυναίκες:
ΑΣ Πρωτοπόροι Θεσσαλονίκης
ΑΘΛΕΣΗ Ηρακλείου Κρήτης
ΑΣ Beach Volley Δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης
ΑΟ Γαλαξίας Θεσσαλονίκης
ΑΣ Παπάγου

Κάθε σύλλογος θα συμμετάσχει με δύο (2) ομάδες σε κάθε κατηγορία και κάθε ομάδα θα αποτελείται από δύο αθλητές - αθλήτριες. Σε κάθε αγώνα μεταξύ δύο συλλόγων και οι τέσσερις ομάδες θα αγωνίζονται μεταξύ τους (τέσσερις αγώνες των δύο νικηφόρων σετ των 15 πόντων με τάι μπρέικ στους 11 πόντους).

Σε περίπτωση ισοπαλίας (2-2 νίκες), οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν καθοριστικό αγώνα για τη νίκη με μία ομάδα που θα είναι υποχρεωτικά συνδυασμός αθλητών / αθλητριών από τις δύο ομάδες που θα έχει παρατάξει κάθε σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου