Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ Παλαιόχωρας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Παλαιόχωρα Χανίων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας στην κατηγορία Μάστερ, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα σε ντόπιους και επισκέπτες.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχαν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Ο Ποδηλατικός Όμιλος Χανίων ΤΑΛΩΣ, ο Δήμος Καντάνου Σελίνου και η Κοινωφελής Επιχείρηση Σελίνου. Το απόγευμα του Σαββάτου διεξήχθη ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης μήκους 16 χλμ, όπου ο Λουκάς Καταπόδης (Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ) στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με 2ο τον Χριστόφορο Ψαράκη (ΤΑΛΩΣ) και 3ο τον Παναγιώτη Εξαρχόπουλο (ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ).

Την Κυριακή το πρωί αρχικά διοργανώθηκε ο καθιερωμένος αγώνας για τα παιδιά των σχολείων της περιοχής, με μεγάλη συμμετοχή και πλήθος κόσμου να χειροκροτεί τους μικρούς ποδηλάτες. Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα αντοχής, αρχικά σε κυκλική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Παλαιόχωρας και έπειτα οι αθλητές ακολούθησαν μια αρκετά απαιτητική διαδρομή μήκους 77 χλμ προς Σαρακήνα-Σάσαλο-Φλώρια-Κάνδανο με τερματισμό πίσω στην πόλη της Παλαιόχωρας.

Στον αγώνα αυτό οι τρεις πρώτοι νικητές της προηγούμενης ημέρας επανέλαβαν την επιτυχία τους και ανέβηκαν για ακόμα μια φορά στο βάθρο, διπλασιάζοντας έτσι τα μετάλλια τους. Ο ΤΑΛΩΣ πραγματοποίησε επιπλέον βραβεύσεις στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε ηλικιακής κατηγορία , καθώς και σε ανεξάρτητους (ΟΠΕΝ) που πήραν μέρος στους αγώνες.

Επίσης παράλληλα με τις βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Παλιό Δημαρχείο σε αθλητές και μαθητές των σχολείων, κληρώθηκε μεταξύ των συμμετεχόντων μαθητών ένα ποδήλατο προσφορά του Ζαχαροπλαστείου ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ όπου ο τυχερός μαθητής που κέρδισε ήταν ο ΛΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ.

Επίσης, Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμο Κανδάνου Σελίνου και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Σελίνου για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχή τέλεση των αγώνων. Ο ΠΟΧ ΤΑΛΩΣ ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές και τα παιδιά για την συμμετοχή τους.

Επίσης ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές φορείς: ΕΟΠ, Δήμο Κανδάνου Σελίνου και Κοινωφελή Επιχείρηση Σελίνου, το χορηγό επικοινωνίας ΡΑΔΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ, το Ζαχαροπλαστείο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ στην Παλαιόχωρα, όλους όσους συνέβαλαν στην ασφαλή τέλεση των αγώνων, τον χρυσό χορηγό ΑΝΕK LINES και τους: IDEAL bikes, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ, MINOA PALACE resort and spa, Μικρό Καφενείο, κατάστημα ΣΧΕΤΑΚΗΣ STIHL, Κατάστημα ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ και καφέ ΦΟΙΝΙΚΑΣ. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης Σάββατο 1/6

Γενική ΜΑΣΤΕΡ
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΑΣΤΕΡ Α.
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΜΑΣΤΕΡ Β.
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΛΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

ΜΑΣΤΕΡ Γ.
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΠΕΝ
ΛΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
2. ΚΟΥΤΣΟΥΚΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΟΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Αγώνας Αντοχής Κυριακή 2/6

Γενική ΜΑΣΤΕΡ
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΜΑΣΤΕΡ Α.
ΨΑΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΑΣΤΕΡ Β
ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΛΥΔΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΜΑΣΤΕΡ Γ.
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΟΠΕΝ
ΤΟΡΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΜΠΑΚΟΘΑΝΑΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Αγώνας μαθητών

Κορίτσια Δημοτικού
ΑΛΥΓΙΖΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΤΣΙΣΚΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΑΪΛΕΝΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΡΒΟΒΙΤΣ ΑΝΤΖΕΛΑ
ΒΛΟΝΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΑΡΜΠΑΚΑΤΖΕ ΜΑΡΙΑ

Αγόρια Δημοτικού
ΚΟΒΑΤΣΙ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΣΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΟΥΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
ΚΟΣΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κορίτσια Γυμνασίου
ΔΡΑΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΙΑΛΟΥΣΗ ΚΩΝ/ΝΑ

Αγόρια Γυμνασίου
ΚΟΝΟΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΙΡΙΛΟΦ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΕΨΡΓΙΟΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου