Λεδάκη: "Απάντηση στον Τούρκο"

Η αποστολή της σε αυτή τη διοργάνωση είχε δύο σκέλη. Καταρχήν να κατακτήσει το χρυσό, κατά δεύτερο να πετύχει μια επίδοση, καλύτερη από τα 4,60 μέτρα. Σε ότι αφορά στο πρώτο μισό, τα πήγε περίφημα.

Η Στέλλα - Ηρώ Λεδάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της συνέχειας: «Είχα πει στον εαυτό μου πως θα έκανα όσο χρειαζόταν για να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο.

Το ήθελα για τον προπονητή μου, καθώς είχε ήδη ένα μετάλλιο στη διοργάνωση με την Μαριάννα (σ.σ Ζαχαριάδη) από το 2009 και ήθελα να του χαρίσω και το χρυσό.

Επίσης τσατίστηκα τόσο πολύ με τη συμπεριφορά του Τούρκου αθλητή, που ήθελα να του δώσω απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε η Λεδάκη μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια, αφού εξασφάλισε την πρώτη θέση τοποθέτησε τον πήχη στα 4,61 μέτρα... «Θέλω να κάνω το υψηλό όριο για τη Μόσχα, έβαλα τον πήχη στο 4,61 μ. και όχι στο 4,60 μ., γιατί ήθελα για πρώτη φορά να κάνω μια επίδοση καλύτερη από το όριο και όχι όσο το όριο», είπε η αθλήτρια, που ήδη έχει το χαμηλό όριο για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Για μένα αυτό που μετράει από εδώ και πέρα είναι η σταθερότητα. Ξέρω ότι μπορώ να ανέβω στο 4.60 μ., θα μπορούσα να το είχα κάνει και χθες, καθώς το τρίτο άλμα στην ουσία το έχασα στις λεπτομέρειες», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την εμπειρία της πρώτης συμμετοχής σε Μεσογειακούς Αγώνες είπε: «Όταν έχεις πάρει μέρος σε Ολυμπιακούς, τότε όλα τα άλλα σου φαίνονται κάπως... μικρότερα. Υπάρχουν και κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο γιατρός μας έχει συστήσει να αποφεύγουμε πολλές τροφές, ενώ και στη διάρκεια του αγώνα οι Τούρκοι δείχνουν να υστερούν σε γνώσεις.» Η Λεδάκη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στην Πανεπιστημιάδα (07-12/07) στο Καζάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου