Super League: Πόσες ομάδες θα "πέσουν" τελικά; Δύο ή τρεις;

Επισήμως γνωρίζουμε ότι φέτος υποβιβάζονται δύο ομάδες από την Super League στην Football League. Κι με αυτό το δεδομένο πορεύονται όλες οι ομάδες που έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Ανάμεσά τους βέβαια και ο Πλατανιά. Μία δήλωση όμως του Χρήστου Πανόπουλου προκαλεί... ανησυχίες!

Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθη είπε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά το χθεσινό παιχνίδι της Θρακιώτικης ομάδας με την Κέρκυρα, ότι θα υποβιβαστούν τρεις (κι όχι δύο) ομάδες: «Φέτος θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες και όχι δύο. Αυτή την ενημέρωση έχω.»

Όταν ρωτήθηκε να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες είπε: «Σας λέω ότι αυτή την ενημέρωση έχω εγώ. Τι πως το ξέρω; Σας υπενθυμίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει ένσταση στο CAS. Νομίζω θα δικαιωθεί. Συν τοις άλλοις υπάρχουν γενικότερα πολλές εκκρεμότητες στην Super League, για να παρθεί η απόφαση να πέσουν φέτος δύο ομάδες.»

Επειδή η δήλωσή του ανατρέπει όλα τα δεδομένα ρωτήθηκε κατά πόσο είναι σίγουρος γι αυτά του λέει: «Ε, τώρα! Σίγουρος; Ποτέ δεν πρέπει να είσαι σίγουρος, απλώς σας λέω την πληροφόρησή μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου