Νίκες για τις ομάδες της ακαδημίας Νέας Κυδωνίας

Η ενημέρωση, μέσω της ιστοσελίδας της, για τα χθεσινά παιχνίδια και τα (νικηφόρα) αποτελέσματα των ομάδων της ακαδημίας ποδοσφαίρου Νέας Κυδωνίας στα σχετικά πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Χανίων:

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ
«Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι τζούνιορ της Ακαδημίας μας, όπως τουλάχιστον εξελίχτηκε το ματς, αφού κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-3, και να κερδίσουν την ομάδα των Περιβολίων με 4-3. Ο αγώνας προσέφερε πολλές συγκινήσεις σε αυτούς που τον παρακολούθησαν...

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα μας, η οποία έκανε καλό ποδαρικό στο 2013. Η αλήθεια είναι ότι ο Α.Ο. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ προηγήθηκε με 3-1 αντίθετα με τη ροή του αγώνα, καθώς η ομάδα μας είχε πολύ καλή απόδοση και πολλές ευκαιρίες.

Όμως πλήρωσε κάποια ατομικά λάθη και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι τζούνιορ δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους και με σωστή τακτική και υπομονή στο παιχνίδι τους πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή.»

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΙΝΚΑ - ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ: 3-2
«Στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας μας η ομάδα μας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 3-2. Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αγωνίστηκαν δυο πολύ καλές ομάδες. Ο μέχρι σήμερα πρώτος Μινώταυρος και από σήμερα πρώτη ομάδα του Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ (ομάδα της Ακαδημίας Νέας Κυδωνίας).

Η ομάδα μας κατάφερε να επικρατήσει χάρις τα 3 γκολ του Ευτύχη Σολανάκη. Το πρώτο προήλθε από ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή, το δεύτερο με σουτ από τη σέντρα αμέσως μόλις μετά την ισοφάριση και το τρίτο μετά από ωραία συνεργασία με τους Αντώνη Φωστίερη και Γιώργο Σουβαρη.

Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο, έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους και ήρθε αυτή η μεγάλη νίκη.»

ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ U-2000
«Έχοντας πολλές ελλείψεις, οι προπαίδες της ακαδημίας μας πέτυχαν μια σημαντική νίκη απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ που τους διατηρεί στην πρώτη θέση. Η ομάδα μας δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και αν και σε γενικές γραμμές είχε τον έλεγχο του αγώνα δυσκολεύτηκε να προηγηθεί.

Αυτό έγινε στο 20΄ της συνάντησης, όταν ο Κουρομιχελάκης Στ. έκανε μια προσωπική ενέργεια από δεξιά και αφού απέφυγε δυο αντιπάλους σέντραρε στο σημείο του πέναλτι. Εκεί βρέθηκε ο Ζουμαδάκης Αντ. ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για την ομάδα μας. Έτσι τελείωσε και το ημίχρονο του αγώνα.

Το 2-0 έγινε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Τσιμπρικίδη Βασ. ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με μια καταπληκτική προσποίηση τον έβγαλε εκτός παιχνιδιού.»

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ;
«Μετά απο μια μεγάλη νίκη όπως τη σημερινή ήρθε και η "ανταμοιβή" για τα παιδιά... Μετά το παιχνίδι ακολούθησε γιορτή σε πανηγυρικό κλίμα στο γήπεδο του Fair Play για τους δυο Γιάννηδες οι οποίοι γιορτάζουν την Δευτέρα, τον Κυριακάκη και τον Σπη- λιανάκη, και την Βούλα Τζουτζουράκη η οποία είχε γενέθλια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου