Ευρεία αποδοχή για το Clubs Cup 2012

Μπορεί ο καιρός να μην βοήθησε, ωστόσο ο ενθουσιασμός των αθλητών και αθλητριών ήταν μεγάλος και το 1ο «Clubs Cup 2012», το διασυλλογικό πρωτάθλημα του beach volley, νίκησε την βροχή που έπεφτε από το πρωί στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνθήκες που θύμιζαν... Λονδίνο, μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες από τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη, την Ρόδο και τον Βόλο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στις εγκαταστάσεις του ΑΣΘ Πρωτοπόροι, στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στο volleyball.gr, δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ.

«Ο σύλλογός μας είχε συμμετάσχει και στο πρώτο παρόμοιο τουρνουά, που είχε γίνει πριν από 3 χρόνια στο ΣΕΦ, αλλά το φετινό είναι σίγουρα πιο οργανωμένο, με περισσότερες ομάδες και καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο.

Χαιρόμαστε επίσης που υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις και άνθρωποι που τις προσέχουν», τόνισε ο υπεύθυνος του ΑΣ Νέας Κυδωνίας Χανίων, Μπάμπης Λίτος.

«Το εγχείρημα του Διασυλλογικού τουρνουά είναι σημαντικό, τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους συλλόγους που καλλιεργούν το άθλημα και μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και τεχνογνωσία.

Μια καλή ημερομηνία για την μόνιμη διεξαγωγή του θα είναι ο Μάιος, μετά το τέλος της σεζόν στη σάλα και πριν από την έναρξη των Πανελληνίων πρωταθλημάτων του Μπιτς Βόλεϊ».

Στο Clubs Cup 2012, που διεξάγεται στα πρότυπα του Continental Cup της FIVB, παίρνουν μέρος τέσσερις ομάδες ανδρών:

Ν. Κυδωνία Χανίων
ΑΣΘ Πρωτοπόροι
Τελχινίς Ρόδου
ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού

...και ισάριθμες ομάδες γυναικών (Αργώ Βόλου, ΑΣΘ Πρωτοπόροι, Τελχινίς Ρόδου, ΑΣ Δήμου Θερμαϊκού).

Σε κάθε αγωνιστική είναι αντιμέτωπα τα δύο ζευγάρια κάθε συλλόγου και αν υπάρχει ισοπαλία στις νίκες (2-2), διεξάγεται ένα «χρυσό σετ» για να κριθεί ο νικητής.

Πρωταθλήτρια θα αναδειχτεί η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο τέλος της διοργάνωσης. Το Clubs Cup 2012 θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου