Beach Volley: Απολογισμός: 2 πρωτιές!

Βλαχάκη / Σπανού και Τζουβαδάκη / Σημαντήρη ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο 1ο Lipton Ice Tea Juniors και στο 13ο Forthnet Groupo Tournament αντίστοιχα. Πιο αναλυτικά:

Κρητική υπόθεση ήταν ο τελικός της κατηγορίας κάτω των 20 ετών του 1ου τουρνουά του Πανελλήνιου Τουρνουά Juniors ο οποίος διεξάχθηκε στο Σχοινιά Αττικής το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στον τελικό της διοργάνωσης, το κατά το ήμισυ Κρητικό ζευγάρι των Βλαχάκη / Σπανού, βρέθηκε αντιμέτωπο με τις Ηρακλειώτισσες Γεωργοπούλου / Λίσλεβαντ Θαλασσινού όπου επικράτησαν οι πρώτες με 2-0 (21-10, 21-14).

Πρωτιά είχαμε και στο 1ο τουρνουά του 13ου Forthnet Group Tournament ο οποίος διεξάχθηκε στην παραλία «South Coast» της A' Πλαζ Βούλας.

Η Τζουβαδάκη Χριστίνα με συμπαίκτρια την Αθηναία Σημαντήρη Σοφία, μετά από συναρπαστικές αναμετρήσεις, κατάφερε να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου επικρατώντας των Βλασερού / Καζάκου 2-1 σετ.

Στους άντρες Λίτος και Χατζηδαμιανού γνώρισαν την ήττα στην προκριματική φάση ενώ οι Ξυλούρης / Ανέστης πήραν την πρόκριση στο ταμπλό όπου και κατέλαβαν τελικά της 13η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου