ΕΠΣΧ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΠΑΘΑΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας, με θέμα την διαιτησία, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ‘’Α.Π.Σ. Σπάθα Κολυμβαρίου’’ διευκρινίζοντας [ως απευθύνεται στον σύνδεσμο διαιτητών Χανίων κι όχι στην διοργανώτρια ΕΠΣΧ:

«ΚΥΡΙΟΙ ΕΩΣ ΕΔΩ
Είπαμε από την αρχή που ξαναδραστηριοποιήσαμε την ομάδα και το είχαμε σαν δεδομένο ότι δεν θα ασχοληθούμε με την διαιτησία καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ένα παραπάνω ότι δεν θα φτάσουμε ΠΟΤΕ στο σημείο να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Όμως κύριοι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, το ποτήρι της αδικίας και της οργής ξεχείλισε. Στην αρχή λέγαμε έτυχε, μετά λέγαμε ήταν ένα ανθρώπινο λάθος, στη συνέχεια ήταν μια ατυχή στιγμή, μια κακή μέρα κτλ.

Αλλά δυστυχώς όταν επαναλαμβάνονται κάθε αγωνιστική δεν γίνεται να λέμε δεν πειράζει, δεν τρέχει τίποτα. Εμείς κύριοι θέλουμε να παίρνουμε σαν ομάδα ότι δικαιούμαστε αγωνιστικά, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Αυτό και μόνο αυτό θέλουμε και απαιτούμε.

Δεν θέλουμε την εύνοια κανενός αλλά ούτε και να μας αδικούν και ότι αξίζουμε αγωνιστικά σαν ομάδα θα το πάρουμε στο τέλος του πρωταθλήματος είτε αυτό είναι η άνοδος είτε οποιαδήποτε θέση στη βαθμολογία, εξάλλου τίποτα και για κανέναν δεν είναι δεδομένο. Αλλά σας παρακαλούμε αφήστε μας να διεκδικήσουμε ότι αξίζουμε και μπορούμε σαν ομάδα.

ΥΓ. Για να αποφύγουμε τυχόν παρεξηγήσεις το ‘’ΚΥΡΙΟΙ’’ απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους υπεύθυνους και αρμόδιους του συνδέσμου διαιτητών ΧΑΝΙΩΝ. Από την Ε.Π.Σ ΧΑΝΙΩΝ δεν έχουμε το παραμικρό πρόβλημα και παράπονο απεναντίας της έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου